Menú Cerrar

El procés del Pressupost Participatiu arrenca amb dues sessions obertes

20130712-004044.jpg

Accions en els principals esdeveniments del municipi i dues presentacions serviran per obrir el procés a la ciutadania.

[Ajuntament] La ciutadania decidirà a què es destina una part del pressupost municipal per al 2014, una partida aproximada d’uns 150.000 euros. Per començar a concretar el procés d’elaboració del Pressupost Participatiu, l’Ajuntament llançarà durant el mes de juliol la campanya de difusió d’aquesta iniciativa, que té com a objectiu informar els veïns i veïnes d’Esplugues i obrir el projecte a les persones –majors de 16 anys– que vulguin participar.

Aquesta campanya estarà present en els principals esdeveniments culturals, festius i lúdics de la ciutat, per mitjà de diferents activitats de dinamització i xerrades per explicar el projecte i els mecanismes de participació possibles.

Presentacions a la ciutadania

A més d’aquestes accions de difusió i dinamització, els dies 24 i 25 de juliol tindran lloc dues presentacions a la ciutadania del projecte de Pressupost Participatiu. La primera, el dimecres 24, se celebrarà, de 19 a 20 hores, al Casal de Cultura Robert Brillas. Al dia següent, a la mateixa hora, es realitzarà una segona presentació al barri de Can Vidalet, a l’edifici Cadí.

Aquests actes estan oberts a tota la ciutadania, però cal confirmar l’assistència enviant un missatge a l’adreça electrònica [email protected]

Les persones que manifestin el seu interès per participar en aquest procés, passaran a integrar-se en els grups motor que encetaran el debat sobre les possibles actuacions en què s’invertirà part del pressupost del 2014.

També es pot seguir el procés a través dels mitjans socials:

– El blog www.espluguesparticipa.com (on hi trobareu una butlleta electrònica per a la formalització de propostes).

– El canal a Twitter @EspluParticipa.

– I la pàgina de Facebook www.facebook.com/EspluguesParticipa.