Menú Cerrar

El President Iban Salvador agraeix el suport de les AAVV i l’Ajuntament quan les coses s’han posat tan difícils per fer front al cost de la lluminària de Nadal

El comerç cada cop ho té més difícil per assumir despeses extres amb diners de caixa. La Loteria de La Llum es un eina per alleugerir aquesta càrrega.

El President de la UBE, ahir durant l’acte d’encesa de les Llums de Nadal, dedicà paraules d’agraïment cap a tots qui han contribuït a que Esplugues gaudeixi d’una lluminària digna aquest Nadal. Es dirigí molt especialment a les Associacions de Veïns de La Plana, El Centre, Can Clota, El Gall i Can Vidalet, i també va tenir paraules per persones qui no estant en aquestes entitats han colaborat amb gran generositat.

“Preparant aquest parlament només em preocupava que tots qui heu treballat tant per a que avuí es fes la llum a Esplugues us sentíssiu reconeguts i orgullosos del que junts hem aconseguit en aquests temps tan difícils.”

“Es un honor per aquest President, per la UBE i pel comerç d’Esplugues tenir a l’altra costat del telèfon entitats, i a les persones que formen aquestes entitats, que treballen incansablement a canvi de res, sempre disposades a sumar per a que Esplugues sigui una ciutat millor.”

El President agraeix l’activa i positiva col.laboració que l’Ajuntament ha mantingut durant la fase de projecte i muntatge de la lluminària de Nadal, així com el suport que el Consell de la Llum ha rebut per facilitar la venda de la Loteria de la Llum destinada a costejar una part important del projecte.

Iban Salvador lamenta el desencert amb l’enfoc d’un article aparegut a El Pont d’aquest desembre on es fa omissió de la col.laboració amb les AAVV en el projecte, atribuint a la UBE tot el reconeixemment. Salvador es de l’opinió que aquest enfoc ha de canviar des del prisma de l’administració local.

L’acte va concluir amb una passejada pels carrers il.luminats d’Esplugues.