Menú Cerrar

El petit comerç català demana explicacions al Govern per un ‘outlet’ a la Marina Port Tarraco. #esplugues

Logo-CCC_2-lineas

(EUROPA PRESS) – La Confederació del Comerç de Catalunya (CCC) s’ha dirigit a la Direcció General de Comerç de la Generalitat per demanar-li explicacions sobre la implantació d’un centre comercial ‘outlet’ a la Marina Port Tarraco.

La CCC ha indicat que es tracta d’un complex de 5.500 metres quadrats en un espai que, malgrat estar gestionat per una empresa privada, és públic, segons ha afirmat aquest dimecres en un comunicat.

La Confederació ha lamentat que aquest nou ‘outlet’ coincideix amb l’esforç del comerç tarragoní per revitalitzar el centre de la ciutat, i ha considerat que el Port de Tarragona «hauria de ser un punt d’atracció per revitalitzar el comerç, però no a costa dabsorbir-lo ni de debilitar-lo».

Ha advertit que s’està generant a Catalunya una sobresaturació d’aquest tipus de centres comercials, i ha criticat que la comunitat catalana s’està convertint en l'»abocador de productes de saldo d’Europa».

A més, ha sostingut que el complex no podrà obtenir la llicència de la Generalitat, ja que ha indicat que, per ser un establiment col·lectiu de més de 2.500 metres quadrats, requereix la llicència del Govern i per obtenir-la hauria d’estar dins de la Trama Urbana Consolidada (TUC), mentre que el Port de Tarragona s’hi troba fora.