Menú Cerrar

El Multireferèndum recuperarà les urnes confiscades aquest divendres i presentarà els resultats de la consulta

20140703-055747-21467564.jpg
Els propers dies Multireferèndum torna a l’actualitat. La fiscalia retornarà aquest divendres dia 4 les urnes confiscades el passat 25 de maig.

I dimecres dia 9 davant del Parlament farem públics els resultats i una avaluació del primer Multireferèndum en roda de premsa.

[BARCELONA. Dimecres, 2 de juliol de 2014] Aquest divendres, 4 de juliol, recuperarem les urnes segrestades pels mossos, a la Fiscalia de Barcelona (Ciutat de Justícia,Gran Via 111, edifici F), i farem un comunicat davant de la porta a les 13.30 hores.

El dimecres 9 de juliol a les 12 hores davant del Parlament, tindrà lloc una roda de premsa on portaveus dels col·lectius promotors de preguntes del primer Multireferèndum faran públics els resultats i exposaran una valoració global i per municipis. Així mateix, es detallaran les incidències del dia de la consulta i les seves conseqüències, davant les quals reafirmen la consideració de justa i valenta l’actitud i l’acció de Multireferèndum i de totes les persones voluntàries, en la nostra defensa de la capacitat de debatre, votar i decidir com a drets inalienables de la gent. A la roda de premsa hi assistiran també imputats de diversos municipis de Catalunya, la majoria amb causes ja arxivades i d’altres amb citacions i judicis pendents.

Multireferèndum

Col.lectius promotors de pregunta: Som lo que Sembrem, Xarxa per la Sobirania Energètica, CUP, Plataforma auditoria ciutadana del deute, Aturem Barcelona World, No la MAT, Assemblea en la Defensa dels serveis públics de la ciutat de Lleida.

www.multireferendum.cat

+info

telèfons de contacte: 644 30 39 41 / 625 65 82 65

[email protected]