Menú Cerrar

El llibre del 50è aniversari de l’AEiG Sant Jordi veurà la llum el dia de Sant Jordi d’enguany, o sigui, aquest dijous!!!

 Estem molt felices i feliços perquè no tenim gaire clar que pogués sortir per aquesta Diada de Sant Jordi però, finalment, vam proposar-nos-ho i vam dedicar més hores de les que té el rellotge perquè això fos possible.

Demanem disculpes a totes aquelles persones que ens heu anat preguntant periòdicament pel llibre i encara no el teníem llest. Ha estat una feina descomunal que ens ha sobrepassat en molts moments. Us agraïm molt la paciència!

Un llibre de 256 pàgines a tot color, amb més de 300 fotografies de totes les èpoques. Un llibre que explica la història de l’Agrupament (els inicis amb més detall que els últims anys) i que tenim moltes ganes de compartir amb tots vosaltres, els que heu passat pel Cau un dia o altre en aquests 50 anys. Amb el llibre també hi ha un DVD amb altres fotografies, documents i vídeos que no hem pogut posar al llibre. Valdrà només 25€. Recordeu que algú de vosaltres ja va fer un avançament de 5€ el dia del sopar del 50è (ho tenim tot apuntat, no patiu!!!)

Així que esperem que el dia 23 d’abril passeu per la paradeta que l’Agrupament muntarà a la Plaça Santa Magdalena d’Esplugues des de les 10h del matí fins les 20h del vespre.

Però atenció! A les 18h de la tarda hem fet una convocatòria per trobar-nos tots i totes a la paradeta i comprar el llibre conjuntament, recordar, xerrar, comentar… Hi assistiran els fundadors tant de nois com de noies, el Josep Prats i la M. Lluïsa Sanzi farem un petit acte de celebració.

Moltes gràcies a tots i totes les que heu fet posible que aquest llibre s’hagi pogut escriure. De veritat que estem molt contents, molt orgullosos i molt nerviosos per poder tenir un dels exemplars entre les mans.
I també us hem de dir que ha estat un llibre fet íntegrament per gent del Cau, ja ho notareu! I això ens fa encara més il·lusió. Aquells errors, aquelles faltes, tot ajudarà a que sigui un llibre de Cau. Però ja veureu que ha quedat un llibre molt bonic i de ben segur que us farà recordar moltes vivències de les que vau passar al Cau Sant Jordi.

Per aquelles persones que no puguin venir a comprar el llibre el dia de Sant Jordi, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ja mirarem com ho fem, encara ho hem de pensar bé però segurament farem enviaments a domicili.

Una abraçada molt forta a tothom i esperem que us agradi!

Moltíssimes gràcies per la paciència!!!

Maria, Esther i Pau

Comissió del Llibre