Menú Cerrar

El FORAESTOCS d’aquest diumenge anunciat a tota la comarca

20120313-132234.jpg

La fira de liquidació d’estocs de temporada, que tindrà lloc aquest diumenge a Can Vidalet, s’ha anunciat a nivell comarcal al diari LAPREMSADELBAIX, gràcies a un acord entre el diari i la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues. L’acord en benefici del comerç d’Esplugues garantitza la difusió i promoció dels tres FORAESTOCS que l’associació de comerciants organitzarà aquest any, també al barri Centre i La Plana.

L’Associació posa a disposició del comerç les últimes deu carpes de nou metres quadrats a 10€ pels socis de la UBE, en concepte de muntatge i desmuntatge. Els no socis també poden solicitarles a unaltre preu. Està inclós la carpa, una taula i dues cadires. Els qui estigueu interessats podeu contactar amb la Trinidad Valcárcel al mòbil 615 544 762.

La fira comercial estarà amenitzada amb actuacions musicals i les xirigotes del CCA Plaza Macael. Gent Constructiva organitza al mateix temps una gran butifarrada popular amb que vol donar suport a la fira i al comerç d’Esplugues.

0 comentarios

  1. Dolores

    Buena iniciativa para el comercio, los autónomos autogeneran los puestos de trabajo que no generan los políticos. Bueno, sí, los políticos autogeneran puestos de trabajo de sueldos astronómicos para ellos mismos, pero para nadie más.