Menú Cerrar

El Consell d’Infants d’Esplugues dissenyarà enguany un espai públic

20121128-140325.jpg
El Consell d’Infants constituït per al curs 2012-2013 va rebre dilluns passat, 26 de novembre, l’encàrrec de l’alcaldessa, Pilar Díaz, per a aquest exercici: “Que ens ajudeu a dissenyar un espai per a joves i infants”, en l’esplanada situada davant de l’Institut La Mallola.

Enguany formen part d’aquest òrgan de participació 380 nens i nenes de 5è i 6è de primària de set escoles públiques del municipi (Isidre Martí, Lola Anglada, Matilde Orduña, Can Vidalet, Folch i Torres, Gras Soler i Prat de la Riba). La sessió plenària inaugural, celebrada al Saló de Plens de l’Ajuntament, va comptar amb la presència dels 32 representants elegits pels consellers i conselleres per actuar com a interlocutors amb l’administració.
Per mitjà de sessions a les aules i de les reunions plenàries a l’Ajuntament que es desenvoluparan al llarg de l’any, els consellers i conselleres consensuaran una proposta final que el consistori executarà. L’objectiu és reformar l’esplanada ubicada entre l’Institut La Mallola i el parc de les Tres Esplugues i donar-li un ús esportiu introduint-hi elements que dinamitzin la zona.

Com a novetat d’aquesta quarta edició del Consell d’Infants, les trobades plenàries es convocaran fora de l’horari lectiu, la qual cosa permetrà la implicació de les famílies i la resta de membres del Consell, que podran assistir-hi voluntàriament.
A més, enguany es mantindran les visites de l’alcaldessa a les escoles participants per conèixer de primera mà el treball que els consellers i conselleres realitzen als centres i atendre els seus dubtes.

Font: Ajuntament