Menú Cerrar

El comerç d’Esplugues, protagonista a la Festa Major

imagesSe celebren la 1a Nit del Comerç-Botigues obertes, Tapes de Festa i Nit de Tapes al Mercat.

El comerç tindrà un protagonisme a tres bandes en la Festa Major. El dissabte 19 tindrà lloc la 1a Nit del Comerç d’Esplugues-Botigues obertes, organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores, amb establiments oberts fins a la mitjanit als carrers Quintana, Corrales, Llunell i Manuel Riera i amb parades a la rambla del Carme de comerços d’altres barris.

La nit de dissabte també tindrà lloc al Mercat Municipal de la Plana la 2a Nit de Tapes al Mercat. Després de l’èxit de l’any passat, una dotzena de paradistes repetiran l’experiència de servir la clientela una selecció de tapes elaborades amb els seus productes. Serà entre les 7.30 de la tarda i les 12.30 de la nit i hi haurà música per amenitzar la degustació.

I no faltarà una nova edició, la quarta, de Tapes de Festa, organitzada per l’Ajuntament per dinamitzar l’activitat del sector d’hostaleria i restauració del municipi. Del 17 al 21 de setembre, més de 50 establiments, repartits per tots els barris, oferiran a la clientela una tapa i una beguda al preu de 1’90 euros. En el següent enllaç s’informa dels establiments participants i les tapes escollides.

http://www.esplugues.cat/ambits/temes/empresa-i-ocupacio/tapes-de-festa/tapes-de-festa-2015/view

Font: http://www.esplugues.cat/noticias/el-comerc-desplugues-protagonista-a-la-festa-major