Menú Cerrar

El 7 de setembre s’obre el període d’inscripció als tallers municipals

El mes de setembre és el mes per excel·lència dels retrobaments. Amb la feina, amb l’escola i també amb les activitats de lleure (esportives, culturals, formatives…). Un any més, l’Ajuntament repartirà a finals d’agost el programa ‘No et quedis a casa’, que recull una gran varietat de propostes a Esplugues per dedicar el temps lliure a posar-se en forma, a ampliar coneixements o a provar noves aficions.

En molts casos, es requereix inscripció, que pot ser presencial o a través del web esplugues.cat. Tret de les activitats esportives al CEM La Plana (natació, aiguagim, zumba, etc.), per a les quals la inscripció ja està oberta, el termini d’inscripcions comença majoritàriament el 7 de setembre. És el cas dels tallers artístics i de pintura i dibuix (al Centre Puig Coca), dels tallers per a joves (pilates, ioga, guitarra, danses de Bollywood, etc.) al Remolí i el Casal de Cultura Robert Brillas, dels cursos gratuïts d’aprenentatge i de salut per a la gent gran i dels tallers adreçats a dones al CIRD Vil·la Pepita.

La guia també recull l’oferta formativa de l’Escola Municipal de Música, dels esplais i agrupacions de lleure juvenil, de les escoles d’entitats esportives (en aquest cas, les inscripcions són a partir de l’1 de setembre) i d’entitats ciutadanes, així com les activitats fixes vinculades al patrimoni cultural (Museus i Arxiu d’Esplugues).

En el següent enllaç podeu trobar tota l’oferta:

Guia 2015-16

 

Font: www.esplugues.cat