Menú Cerrar

Duendes con Arte en favor de Alba Pérez, A.C.L.E.G y A.F.A.C.A.T.

Duendes con Arte 2013
El Festival Benéfico Flamenco Duendes con Arte 2013 se pone al servicios de tres entidades benéficas de Esplugues; l’Associació Alba Pérez Contra en Cáncer infantil, l’Associació de Famílies d’Acollida de Catalunya i l’Associació Catalana Lupus E.G.

albaprerez

¿Que es “Asociación Alba Pérez lucha contra el cáncer infantil”?

El nombre viene de nuestra hija Alba, que sufre cáncer desde que tiene 6 meses de vida. La Asociación ha sido creada para ayudar a la investigación del cáncer de los niños y para apoyar económicamente a equipos de investigación del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona de, y / o a cuantos otros se dediquen a la investigación para lograr la curación de los canceres infantiles.

Entendemos que este tema trae muchas preguntas y sois muchos los que nos habéis pedido un lugar para contactar con nosotros y hacernos las preguntas que consideréis oportunas.

Por favor, no dudéis en hacerlas, intentaremos resolverlas lo antes posible.

E-Mail: [email protected]

Web: http://asociacionalbaperez.org

afacat

¿Que es AFACAT?

Aquesta associació neix amb la voluntat d’acompanyar les famílies i els infants durant tot el temps que duri l’acolliment i aconseguir que els infants tutelats trobin famílies d’acollida.

Hem iniciat aquesta aventura perquè volem fer activitats que ens permetin:

  • Informar dels tràmits, lleis, ajuts, subvencions i oportunitats que estiguin relacionats amb l’acolliment.
  • Donar suport als nens i a les famílies en les gestions que emprenguin i que es derivin d’alguna problemàtica existent en el seu acolliment.
  • Orientar les famílies interessades a acollir.
  • Mediar entre els nens acollits, les famílies i l’administració.
  • Difondre l’acolliment d’infants.
  • Intervenir en les lleis i normatives que afectin l’acolliment.
  • Promoure la relació i l’intercanvi d’experiències amb altres associacions, entitats i empreses relacionades amb l’acolliment, sigui quin sigui el seu àmbit territorial d’actuació.

Poden formar part de l’associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en ajudar els infants desemparats i defensar-los de la seva realitat. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del telèfon o el web d’AFACAT.

Teléfono: 622013232

Web: http://www.familiesacollidores.cat

 

acleg

¿Qué es Associació Catalana Lupus E.G (ACLEG)?

Somos una asociación sin ánimo de lucro, formada por pacientes, familiares y profesionales, con un objetivo común: trabajar en beneficio de los enfermos de LES, ofreciendo diversos servicios orientados a la mejora de su calidad de vida. ACLEG está adherida a la Federación Española de Lupus, Lupus Europe y Fundacion Americana de Lupus.

Junta directiva: Pilar Lucas Plaza (Presidenta), María José Calatayud Baena (Tesorería).

Teléfono: 626891221

Web: http://acleg.entitatsbcn.net

 

Toda la información en este PDF