Menú Cerrar

Del 25 al 31 de gener, setmana de portes obertes al CEM La Plana

 cem la plana

Una jornada de portes obertes, amb programació d’activitats físiques i aquàtiques d’accés gratuït, donarà a conèixer al conjunt de la ciutadania les noves instal.lacions del CEM La Plana d’Esplugues del 25 al 31 de gener.

L’Open Week és una oportunitat de provar els nous espais i millores del centre esportiu, com la nova piscina per a cursos i activitats dirigides aquàtiques, el doble d’espai a la sala de fitness amb més maquinària i una millorada zona de pes lliure, les 4 noves sales -una d’elles específica per a activitats de prevenció i relax-, 3 pistes interiors de Pàdel amb vestuaris propis i una zona d’escalada indoor.

Moltes activitats infantils

La setmana de portes obertes es realitzaran activitats especials amb els tècnics del gimnàs. Es faran les activitats dirigides habituals i algunes de pensades per a públics més concrets, per exemple, coordinant activitats infantils amb activitats per als pares i mares. Zumba, body pump, Pilates i en general activitats curtes per donar a conèixer el servei. També es farà un acompanyament als interessats en veure les instal·lacions.

Pel que fa a la piscina, durant la setmana, es donarà un toc lúdic als cursets de natació infantil, amb inflables i activitats diverses. Dissabte serà un dia destinat a les activitats de fitness i dinamització de la sala, i tindrà lloc un especial de ioga, dissabte al matí. Mentre que el diumenge 31 de gener es farà una festa de cloenda a la piscina amb els més petits i tota la família.

Font: http://www.esplugues.cat/noticias/del-25-al-31-de-gener-setmana-de-portes-obertes-al-cem-la-plana-desplugues