Menú Cerrar

Cicle de xerrades Què li falta a Esplugues? De la teoria a la praxi. (1a xerrada/debat del cicle organitzada per la CUP Esplugues es parlarà sobre habitatge, medi ambient i urbanisme)

(null)
Benvolgudes i benvolguts veïns i veïnes d’Esplugues de Llobregat,

Després de quasi tres anys de trajectòria política treballant per aportar propostes rupturistes al municipi, i donant suport i participant en diferents moviments i lluites, la CUP d’Esplugues de Llobregat hem decidit presentar-nos a les properes eleccions municipals. Hem organitzat un cicle de xerrades per tal de donar a conèixer les propostes marc de la CUP i seguir construint el programa amb la participació de totes i tots.

Ens plau convidar-vos el proper 12 de març a les 19’30h al Casal de Cultura Robert Brilles a la primera xerrada del cicle “Què li falta a Esplugues? De la teoria a la praxi”, on es tractaran els següents temes: habitatge, medi ambient i urbanisme.

Els ponents seran el Pau LLonch (membre de la PAHC Sabadell), Gemma Garcia (Periodista i autora de l’obra, “Els senyors del Boom”) i Roger Castillo (politòleg, periodista i regidor de la CUP Molins). Són persones amb una llarga trajectòria de lluita que ens explicaran les seves experiències i els seus punts de vista que creiem poden ser molt enriquidors per a la construcció d’alternatives a Esplugues.

La CUP som un moviment polític obert i participatiu que volem recollir la voluntat de la ciutadania per tal de teixir una alternativa de ruptura des dels municipis. Volem construir col·lectivament des de cada poble i ciutat un nou país en favor de les classes populars catalanes. És per tot això que aquí, a Esplugues, també volem crear espais de debat on tothom es senti lliure per reflexionar i fer propostes.

Adjuntem el cartell per a que pugueu consultar totes les dades i fer-ne la difusió que cregueu convenient.

Us animem a venir i participar per construir aquest moviment plegats!

CUP Esplugues de Llobregat