Menú Cerrar

CERCLE ARTÍSTIC D’ESPLUGUES; La vida des de l’ànima de la Frida Kahlo

A càrrec de Yolanda Martinez i Glòria Martin

El passat 18 de juny, a la Biblioteca la Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat; vam tenir el plaer de conèixer amb més profunditat la història de la pintora mexicana Frida Kahlo.
Mitjançant el seus quadres, se’ns va posar a descobert la seva vida i els seus infortunis, etc. L’acte presentat per l’Esther Ruiz com a directora de la biblioteca; la narració i les explicacions dels quadres a càrrec de Yolanda Martinez i donant-hi resposta en el paper de Frida l’esmentada Glòria Martin.
Felicitar totes dues per treball presentat, així com també agrair a L’Esther Ruiz, directora de la Biblioteca el seu suport per fer possible la presentació. Pel motiu de la commemoració “Cent anys de biblioteques públiques a Catalunya”, a tots els assistents se’ns va fer un regal que va consistir: en el llibre “L’illa dels tresors” un recull de contes d’escriptors i escriptores com ara Maria Barbal, Màrius Serra i d’altres.
Tot seguit en Xavier Ribo, president de l’associació, va dirigir unes paraules als assistents per recordar que aquest esdeveniment s’emmarca dins el 20é aniversari del Cercle Artístic d’Esplugues.
L’assistència a l’acte va comptar amb la presencia d’un gran número de persones; membres i simpatitzants del Cercle Artístic d’Esplugues, així com també gent amb interès pel tema . Donar les gracies a totes les persones que van assistir-hi a l’acte i desitjar retrobar-nos el proper acte d’aquest any d’aniversari.
En acabat la conferencia s’hi va oferir coca i moscatell per els assistents.
Secretari : Enric S. Fuentes