Menú Cerrar

Cavalcada de Reis «Sortiu a rebre a Ses Majestats».

20091204-reis-mags

Semblava que no habia d’arribar mai aquest moment, però per fi ja els tenim aqui!. Després de fer un llarg viatge creuant mig món, els Reis Mags d’Orient són a Esplugues. Abrigueu-vos bé, deixeu-vos endur per la nit més màgica de l’any i obriu bé les mans, perquè plouran caramels de totes bandes durant el seguici real.

RECORREGUT:

El seguici té com a punt de partida la Plaça Catalunya i a continuació enfilarà per Av. Cornella, Av. Isidre Martí, carrers Àngel Guimerà, Nou, Laureà Miró, Josep Anselm Clavé, Plaça Sant Lluís Gonzaga, de la Pau, Lleialtat, Enrique Tierno Galvan, Av. Ciutat de l’Hospitalet, Jocs Florals, Molí, Cedres i Serra del Cadí. L’arribada a la rambla Verge de la Merçè està prevista a partir de les 20h.

DIUMENGE 5 (Inici de la desfilada a la Plaça Catalunya:

17,30h Benvinguda als Reis Mags per part d’En Fanguet.

18h Cavalcada dels Reis Mags amb el seguici de patges.

De 20h a 20,30h. Arribada a la rambla Verge de la Mercè.

Entre les carrosses engalanades i patges, tot ajundant els tres Reis, al seu pas per Esplugues, hi seran les entitats: ACAE, AV EL GALL, COLLA DE GEGANTERS, COLLA DE CASTELLERS, CILINDROS REBELDES, DIABLES, BOIETS ESQUITXAFOCS, COLLA DELS TRES TOMBS, DRUMS I TALLER FLAMENCO. Hi col.laboren,a més, el CENTRE JOSEP PONS, CREU ROJA i ETV.

Finalment, en Fanguet acomiadarà els Reis a la rambla Verge de la Mercè. Recordeu que cal anar a dormir d’hora i deixar un fanalet encès a casa per guiar-los el camí.

Font. L’Agenda.