Menú Cerrar

Carlos Lancharro va ser el primer classificat en la general de la 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu

Ahir diumenge, 26 de maig, la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu va assolir un nou rècord de participació. Un total de 903 atletes van córrer per contribuir a recaptar fons per al projecte Hospital Amic, que té l’objectiu de millorar i normalitzar l’estada dels nens i nenes ingressats al centre hospitalari.

8850997685_3d54df9c7e

En la classificació general de la Cursa Popular, enguany reduïda a 5 km per fer-la més participativa i en la qual es van inscriure 600 persones, el límit establert, el corredor Carlos Lancharro (Sen. M), del club Mágico Run, va arribar en primera posició, amb un temps de 16 minuts i 45 segons. En segon i tercer lloc van creuar la meta, ubicada a la plaça Catalunya, Eric Monasterio (Sen. M), de Running Claret, i Pablo Carreras (Sen. M), del club La Sansi.

Pel que fa a les esportistes de les categories femenines, Carol Mace (Sen. F), del club Triatlho, va ser la primera noia en completar el recorregut en 21 minuts i 46 segons. Elisa Rafales (Sen. F), de Fisiophi, va entrar en segona posició i Clara Forradellas (Vet. AF), de l’Adidas Domingo Catalán, en tercera.

Uns altres 303 joves atletes van competir en la Mini Cursa (per a nens i nenes nascuts entre 2003 i 2006) i en la Cursa de Promoció (nascuts entre 1997 i 2002). En la primera, de 850 m, els tres primers corredors en arribar a la meta van ser Douae Senaoui (Ben. F), la primera classificada, Alex Melchor (Ben. M) i Víctor Blasi (Ben. M). En la Cursa de Promoció, de 1.200 m, encapçalen la classificació general Kevin Serres (Inf. M), Jesús Hurtado (Ale. M) i Adrià Riera (Cad. M).

Podeu consultar les classificacions de la 3a Cursa Solidària Hospital Sant Joan de Déu al web oficial www.cursasolidariaesplugues.cat.

Gràcies a l’augment de la participació, es preveu que l’aportació per al projecte Hospital Amic, de l’Hospital Sant Joan de Déu, superi la d’edicions anteriors.

Fotos de la 3a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu

Font: www.esplugues.cat