Menú Cerrar

Avui la planta de Cobega a Esplugues inicia parades en la producció, per protestar contra l’ERE a Coca-Cola

codega

Les aturades s’efectuaran avui i els propers  6, 11 i 13 de febrer i afectaran a cinc factories catalanes de Cobega situades, a més de la d’Esplugues de Llobregat, a Martorelles (Barcelona), Tarragona, Lleida i Girona

En un comunicat, CCOO explica que aquestes mesures es duen a terme per rebutjar l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) a la planta de Fuenlabrada (Madrid).

El sindicat considera que l’expedient presentat per la multinacional és “il·legal”, per la qual cosa ha interposat una denúncia per exigir la seva nul·litat davant la Direcció general d’Ocupació i la Inspecció de Treball.

20140124115134-2014-01-24-ere-cocacola

L’ERE presentat per Coca-cola Iberian Partners suposarà el tancament de quatre plantes, una d’elles a Fuenlabrada, i afectarà a 1.250 persones.

L’empresa Cobega, única envasadora i distribuïdora de Coca-cola a Espanya, té la seva seu corporativa a Esplugues, on hi treballen 250 persones.

Font: http://www.elbaix.cat/2014/02/04/avui-la-planta-de-cobega-a-esplugues-inicia-parades-en-la-produccio-per-protestar-contra-lere-a-coca-cola/