Menú Cerrar

ARE, entitat intel·liGENT. #esplugues @ciuesplugues

IMG_1480.PNG
[CiU Esplugues] Alcohòlics Rehabilitats d’Esplugues (www.arecanvi.net, [email protected], telèfon 93 473 21 30) ha organitzat la 29a jornada de sensibilització de la malaltia alcohòlica amb un ampli ventall de professionals d’equips terapèutics i persones rehabilitades.

Agraïm la seva feina tot subratllant els següents advertiments, sobretot ara que s’acosten les celebracions familiars durant les festes de Nadal:

(1) Cal fer més prevenció, promovent begudes substitutives. AMPAs, direccions dels col·legis i empreses ja han posat fil a l’agulla a altres països (2) La societat ha inclòs l’alcohol com un factor cultural més, tot incorporant-lo al consum habitual amb una desinhibició astorant (3) Almenys un de cada quatre joves admet haver-se emborratxat el darrer mes i molts ho fan habitualment, també noies cada vegada més joves. Així, les urgències dels Centres d’Assistència Primària reben joves en coma etílic cada cap de setmana.

Si veritablement consideréssim que els joves són “el recurs natural” més important d’un país, hom prendria una actitud més conscient, prevenint amb el propi exemple. Aquest és el missatge cabdal d’ARE. Moltes gràcies per la vostra feina i tant de bo l’any que ve les tendències hagin millorat amb l’ajuda de tothom!

Albert Comellas
Regidor Portaveu del Grup Municipal de CiU