Menú Cerrar

Aquest dissabte es celebra a la rambla Verge de la Mercè la XVII Fira de la Solidaritat i el Suport Mutu

cooperacion

A Esplugues aquesta primavera serà sinònim d’implicació amb la cooperació i solidaritat. Durant més d’un mes es celebraran a la ciutat diferents activitats emmarcades per dos grans esdeveniments: la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu, que marca el punt de partida aquest proper dissabte, 6 d’abril, i la 13a Festa de la Solidaritat i 10a Festa del Comerç Just, que clausuraran aquesta Primavera solidària el diumenge 12 de maig.

Una altra forma de viure és possible i necessària és el lema de la XVII Fira de la Solidaritat i del Suport Mutu. Es tracta de la continuació de la Fira de Santa Llúcia Solidària que organitzava el Grup Ayllu cada desembre i que aquest any, per qüestions meteorològiques, s’ha traslladat a la primavera. Segons explica aquesta entitat solidària del barri de Can Vidalet, «són moltes les iniciatives i propostes que plantegen diversos grups com alternatives a l’actual model sociopolític» i en aquesta fira es podran conèixer de primera mà. Entre les activitats que tindran lloc a la rambla Verge de la Mercè destaquen un mercat d’intercanvi, l’espectacle de màgia El polític triler o la conferència, amb el mateix títol que el lema de la fira, a càrrec de l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

D’altra banda, el 25 d’abril, a les 6 de la tarda, la Creu Roja d’Esplugues i Sant Just Desvern (carrer Severo Ochoa, 14) oferirà una xerrada sobre un dels projectes subvencionats pel Consell de Cooperació d’Esplugues, el Programa integral de salut comunitària en Inhambe (Moçambic), a càrrec de la seva delegada, Paqui Milán.

Finalment, el 27 d’abril, al migdia, la contacontes Mon Mas convida els nens i nenes a un viatge peculiar per la història, Passegem pel món, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

Podeu consultar la programació de la Primavera Solidària a la secció Dia a dia de L’Agenda del mes d’abril. En el proper número, el corresponent al mes de maig, es publicaran la resta de les activitats previstes.

Font: www.esplugues.cat