Àmplia proposta de tallers per començar bé l’any

Per a totes les edats i per a tots el gustos.

[Esplugues.cat] Gener, amb el permís de setembre, és el mes ideal per treure’s de sobre la rutina i començar a fer coses noves. Els diversos tallers organitzats per Joventut i Cultura, al Casal de Cultura Robert Brillas, l’Espai Remolí i l’Oficina Jove d’Emancipació, composen una oferta variada i molt bé de preu. Gràcies a ells, podeu desenvolupar noves habilitats útils per a la nostra vida laboral, com millorar el coneixement de llengües estrangeres, perdre-li la por al Photoshop o descobrir tècniques per gestionar de manera intel·ligent les emocions.
 
Si el que voleu és engrescar-vos en activitats que donin una mica més de color al vostre lleure, també en teniu a la vostra disposició un bon grapat: balls, ioga, cuina, automaquillatge, automassatge, guitarra, fotografia digital, hort urbà…

També l’Espai Municipal de les Arts i el CIRD Vil·la Pepita ofereixen noves activitats per arpofitar al màxi i gaudir del nostre temps lliure.

A L’Agenda de de gener podeu consultar l’oferta completa de tallers i cursos: L’Agenda.

Inscripcions
El període d’inscripció estarà obert del 9 al 20 de gener. Les matriculacions podran formalitzar-se als equipaments i punts d’atenció a la ciutadania especificats al programa.

Les inscripcions també es podran realitzar per Internet, a l’enllaç següent: No et quedis a casa!

Font: Ajuntament d’Esplugues.