@AlbertComelles: Evidenciar les pífies milionàries del govern del PSC, cuidar el comerç, protegir les famílies necessitades, i poder atendre de forma domiciliada la gent gran defineixen els eixos del meu programa. #Esplugues @CiUesplugues #TothomFaEsplugues

 

– De l’1 al 10, com valora la gestió del govern municipal durant aquesta legislatura?

 

Zero en credibilitat i eficàciaEl govern sortint del PSC ha ocultat informació a la ciutadania, als agents socials i als regidors. Les seves pífies són milionàries (la darrera, de 500.000 euros) i això ha limitat molt la capacitat d’acció de la ciutat.Esplugues es mereix un govern creïble i eficaç.

 

– Si el maig és alcalde, quina serà la primera decisió que prendrà? 

 

Són tres: (1) Cal cuidar molt més el Comerç i la Indústria perquè són la primera via d’inserció socio-laboral per a joves i dones. (2) Donarem el servei de targetes moneder de la Diputació per a famílies que tenen menester daliments frescos (3La gent gran necessita una sèrie de serveis a domicili que des de l’ajuntament podem organitzar perquè continuïn vivint a casa seva: bugaderia, àpats, voluntariat intergeneracional.


– Quines són les principals mesures que cal emprendre per millorar el municipi?

 

Som el municipi més envellit de l’entorn perquè els joves marxen per manca d’habitatge i d’oportunitats laborals. Cal doncs consensuar un Pla d’Acció Municipal per ordenar les prioritats.

– Estaria disposat a pactar amb alguna altra formació per entrar al govern municipal?

 

Hem aportat idees i compromís per millorar les condicions de vida de tothomSi el proper govern municipal ha de ser de coalició, ho decidirà la gent amb el seu vot.


– Si finalment es queda a l’oposició, quina serà la seva línia de treball? 

 

El nostre lema, “Tothom fa Esplugues, significa que escoltem amb respecte tots els sectors i barris de la ciutat. I això tant si estea l’oposició o bé governem


***


(Entrevista realitzada pel diari Línia Tres)