Menú Cerrar

Actos del Día de Andalucía #Esplugues del 26 al 28F

Aquest cap de setmana se celebra a Esplugues el Dia d’Andalusia amb diversos actes que comencen divendres 26 al Saló de Plens de l’Ajuntament a les 21 hores amb l’elecció de l’Andalús de l’Any, seguida d’un vi d’honor al Casal de Cultura Robert Brillas (22 h).

Com a novetat, aquest any les activitats i actuacions que organitzen el Centro Cultural Andaluz Plaza Macael i la Asociación Cultural Andaluza de Esplugues (ACAE) s’han centralitzat dissabte 27 a la plaça Catalunya. Allà s’hi farà la sardinada popular (10.30 h), hi haurà actuació dels quadres de ball, coros i cançó espanyola (11 h) i després s’hi repartiran les migas populars (13.30 h). Al vespre, a l’escenari de la plaça Catalunya, hi actuarà un quadre de ball de cada entitat (20 h) i el grup de sevillanes Brisas (20.30 h).

Diumenge 28 al migdia se celebrarà l’ofrena floral al monument de Blas Infante (12 h), a la plaça del mateix nom, i a continuació es farà l’elecció de l’Andalús d’Esplugues (12.30 h) a l’Edifici Molí, amb un vi d’honor (13 h).

Font: www.esplugues.cat