Menú Cerrar

Acte públic d’encesa llums de nadal a la plaça Santa Magdalena. #Esplugues

Resultat d'imatges de luces de navidad

L’Ajuntament assumeix el cost íntegre dels guarniments, que lluiran en 56 carrers.

Els eixos comercials d’Esplugues lluiran els tradicionals ornaments nadalencs a partir de la tarda de divendres 1 de desembre, en què tindrà lloc l’acte públic d’encesa a la plaça Santa Magdalena (a les 18.30 hores), amb cantada de nadales i xocolatada infantil. En 56 carrers de diversos barris en els quals la vida comercial juga un paper protagonista s’encendran 188 arcs i es decoraran amb llums 114 arbres fins al dia de Reis per animar la ciutadania a gaudir de les festes i a efectuar les seves compres habituals d’aquestes dates sense sortir d’Esplugues.

Aquest any, l’Ajuntament ha assumit el cost íntegre de les llums: adquisició dels elements (23.139 euros), muntatge i desmuntatge (uns 59.000 euros) i consum. En els últims anys, la Unió de Botiguers d’Esplugues havia gestionat el lloguer dels ornaments, per a això rebia una subvenció municipal. Ara, la gestió la porta a terme l’Ajuntament, tot i que l’elecció de les llums es va realitzar conjuntament amb associacions de comerciants (Unió de Botiguers, Xarxa de Dones Emprenedores i Associació Comerç Can Vidalet) i de veïns (Centre, La Plana-Montesa, El Gall, Can Clota i Can Vidalet).

Concurs dels comerciants

D’altra banda, el comerç local uneix esforços per promocionar-se durant aquestes dates. Així, l’Associació Comerç Can Vidalet durà terme de l’1 al 30 de desembre l’Operació Galets, un concurs per a clients que consisteix a endevinar el nombre exacte de galets que cada comerç col·loca en un recipient. En diversos barris hi haurà activitats familiars de dinamització.

Font: www.esplugues.cat