Menú Cerrar

A Buñuel, com a casa

Els Castellers d’Esplugues han portat a Buñuel (Navarra) els seus millors castells, amb el tres de set per sota com a principal atractiu

Els Castellers d’Esplugues han viatjat aquest cap de setmana a Buñuel, una petita localitat situada al sud-est de Navarra, on han participat a les Fiestas de la Juventud. Els cargolins es desplaçaven a Navarra amb un objectiu eminentment lúdic, però no per això van renunciar a tirar els millors castells que tenien al seu abast.

El dissabte al matí, pocs minuts després d’arribar a Navarra, els Castellers d’Esplugues van descarregar el tres de set per sota, el quatre de set, el tres de set amb l’agulla i el cinc de sis net. Amb aquesta excel•lent actuació es presentaven en societat davant els navarresos, que van rebre la colla molt càlidament. El tres de set per sota era el quart de la temporada, el sisè de la història blau elèctric i el 33è fora dels Països Catalans en tot el món casteller. D’aquesta manera, els Castellers d’Esplugues es convertien en els setens a portar un tres de set per sota fora de les fronteres catalanes. El diumenge al matí, els espluguins van participar al cercavila buñuelero amb diversos pilars de quatre i dos castells de sis amb novetats el tronc.

Més enllà de l’activitat castellera, els cargolins van participar activament en tots els actes de les festes de Buñuel,  i van aprofitar el cap de setmana per fer colla. La gent de Buñuel va donar un tracte exquisit als Castellers d’Esplugues, acollint-los com si fossin a casa seva.

Fiestas de la Juventud de Buñuel

Dissabte, 29 d’octubre de 2011
Castellers d’Esplugues: p4, 3d7a, 4d7, 3d7xs, 5d6net i p5

Diumenge, 30 d’octubre de 2011 (Cercavila de Buñuel)
Castellers d’Esplugues: p4, p4s, p4s, p4, 3d6, 4d6

Font :  « Els Cargolins »