Menú Cerrar

25 i 26N Gran Recapte d’Aliments a #Esplugues

Avui divendres 25 i el dissabte 26 les tres entitats que formen part del Programa d’Aliments d’Esplugues (Caritas, Creu Roja i Associació Cristiana d’Ajuda Social Vida) coordinaran el Gran Recapte d’Aliments a Esplugues, amb la col·laboració tant de voluntaris de les tres entitats com de persones que es presenten voluntàries per a aquesta recollida.

El Gran Recapte d’aliments, la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades de Catalunya rebin ajuda alimentària, es duu a terme simultàniament a tot el país. El seu objectiu és informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any.

En total, a Esplugues hi ha 17 punts de recollida d’aliments a supermercats de la ciutat, tres establiments més que l’any passat. Els aliments es podran lliurar durant l’horari d’obertura habitual dels establiments:

– Aldi (av. del Països Catalans)
– Caprabo (rambla Verge de la Mercè)
– Condis (av. Torrent)
– Consum (c. Molí)
– Dia (c. Antoni Gaudí)
– Dia (c. Maladeta)
– Condis (c. la Pau)
– Dia (c. Sant Antoni Maria Claret)
– Bonàrea (plaça Gandhi)
– Mercadona (c. Laureà Miró)
– Mercadona (c. Manuel Riera)
– Condis (c. Quintana)
– Condis (c. Rafael Casanovas)
– Condis (c. Àngel Guimerà)
– Bonàrea (c. Sant Francesc Xavier)
– Caprabo (av. de Cornellà)
– Nestlè Market (av. Països Catalans)

Participació de les escoles

Durant aquesta setmana, onze centres escolars (les escoles bressol Montesa i Pàtums i Memas i les escoles Isidre Martí, Prat de la Riba, Folch i Torres, Can Vidalet, Joan Maragall, Lola Anglada, Garbí, Isabel de Villena i Utmar) s’han adherit a la campanya Ajuda’ns a ajudar fent recollida d’aliments pel Programa d’Aliments d’Esplugues.

També s’ha adherit a la campanya la perruqueria de Can Vidalet B&M, que de moment ja ha recollit més de 500 kg d’aliments.

Font: www.esplugues.cat