Menú Cerrar

[23-F, manifestació, Barcelona]: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem!

dd6a8829eb4ed4a125e57aae478c7a0a_XL

Totes les “Marees” i Col.lectius Socials convoquen a la ciutadania a participar a la gran manifestació del 23F contra el Cop d’Estat dels Mercats i el Poder Financer: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem.

#23 F:JUNTES PODEM!

Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem.

Totes les “Marees” i Col.lectius Socials convoquen a la ciutadania a participar a la gran manifestació del 23F contra el Cop d’Estat dels Mercats i el Poder Financer: Nosaltres no robem, nosaltres no devem, nosaltres no paguem. Més de 50 ciutats de tot l’estat se sumen a la mobilització que es va iniciar sota el nom de “Marees Ciutadanes Unides, juntes ho podem tot”.

A Barcelona s’han establert les següents columnes i recorreguts (trobada a les 17 hores en cadascun dels punts):

Columna Antirepressió:

Pg. Gràcia/ Casp- C/Consell de Cent- Pg. SantJoan- C/Diputació (aturada davant la conselleria d’interior)- Pg. Gràcia- Pl.Catalunya.

Columna Laboral:

C/ Marques de Camposagrado/C/ Compte Borrell- Ronda de Sant Antoni- C/ Compte d’Urgell- Gran Via- Pl. Universitat- C/Pelai- Pl. Catalunya.

Columna pels Drets Socials i Serveis Públics:

Plaça de Pau Vila- Pg.Joan de Borbó- Pl. de Pau Vila- Pla de Palau- Pg Isabel II-Via Laietana- C/Jonqueres- Pl. Urquinaona- Ronda Sant Pere- Pl. de Catalunya.

A les 18’30 hs. se sortirà de Plaça Catalunya/ Portal de l’Àngel per anar a la Plaça de Sant Jaume per Via Laietana tots plegats.

En aquests links podeu trobar més información i les convocatòries d’altres ciutats del territori i les de tot l’Estat així com d’altres informacions:

http://mareaciudadana.blogspot.com….

https://www.facebook.com/pages/Mare…

#23F fem-los fora

#23f juntespodem (twitter)

Hi ha alternatives, hi ha solucions i les volem Ja!