Arxiu d'etiquetes: Pressupost Participatiu

La partida del pressupost participatiu es destinarà a la millora dels accessos del C.C. R. Brillas

Ciutadans d’Esplugues, polítics i tècnics municipals participants a la Taula del Pressupost Participatiu van decidir el passat dilluns dia 1 de desembre destinar la partida de 170.000€ d’aquest pressupost a la millora de l’accessibilitat del principal centre cultural d’Esplugues, el Centre Cultural Robert Brillas.
Així, aquesta millora, consisteix en la col·locació d’un ascensor per donar accés a les plantes superiors dels dos edificis que configuren aquest casal de cultura i la instal·lació d’un lavabo adaptat a la primera planta.
D’altra banda a questa milord de l’accessibilitat està pressupostada en 128.000€, per tant, els participants també decidiren destinar els recursos restants en l’adequació dels jocs infantils que hagin quedat obsolets.
La resta de propostes d’actuació descartades van ser: la reordenació de la Plaça de Catalunya, la millora dels accessos a la Plaça Mireia o la instal·lació d’aparells urbans de salut al Parc de la Solidaritat.