Esplugues es reivindica

Dissabte 15 de febrer.

L’Asamblea de Parados de Esplugues ha muntat una taula informativa en el mercat ambulant que cada dissabte s’organitza a la rambla Àngel Guimerà d’Esplugues.
Aquesta taula informativa ha servit per assessorar persones aturades d’Esplugues, col·laborar amb diverses empreses i les administracions públiques més properes.
També s’ha informat sobre la marxa comarcal del Baix Llobregat contra l’atur que passarà també per Esplugues durant les properes setmanes.

D’altra banda el PSC d’Esplugues ha muntat una carpa també al mercat ambulant del mateix carrer Àngel Guimerà per recollir signatures en contra de la reforma de la llei de l’avortament que el Partit Popular vol impulsar des del govern central de l’Estat.
Una reforma de la llei però, que segons els socialistes va en detriment des drets individuals de la dona.

El Partit Popular d’Esplugues ja treballa de cara a les eleccions europees, per això han organitzat una carpa informativa al mercat ambulant dels dissabtes (també a la rambla Àngel Guimerà).
Tot plegat per donar a conèixer a la ciutadania d’Esplugues totes aquelles lleis i reformes que el govern central del mateix Partit Popular està impulsant per fer front als diversos problemes que s’arrosseguen amb la crisi econòmica.

Deixa un comentari