Dia de la Moto Activa d’Esplugues; 20è REVIURE OSSA ACCIÓ

tn

El passat 2 de juny es va celebrar a la vila d’Esplugues de Llobregat el Dia de la Moto Activa organitzat per el Moto Club Esplugues i amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues va muntar un trial obert a motos clàssiques i de nens/nenes. El Grup Ossa Acció va celebrar al hora el 20è Reviure Ossa Acció, al parc del Torrent, ben bé al mig d’aquesta bonica ciutat. Aquesta diada motorista que es venia celebrant a final d’any, s’ha avançat per gaudir de la verdor primaveral d’aquest fantàstic bosc d’Esplugues.

Per aquesta 20ena edició del Reviure Ossa Acció, l’organització va muntar cinc zones, on el públic va poder veure l’evolució del pilots quasi sense moure’s. Com s’ha fet en les darreres edicions, les zones tenien tres nivells de dificultat i els pilots havien de fer tres passades per cadascuna. Novament vam gaudir de la presència de l’empresa Mecatecno, que segueix promocionant les motos elèctriques de trial per a nens i tots els joves entre 2 i 10 anys que es van apropar van poder provar aquests vehicles ecològics.

Hi va haver una bona participació en les categories d’adults i de nens, i tant corredors com seguidors van gaudir de l’espectacularitat del trial. Al màxim nivell es van enfrontar tres clàssics del trial: en Carles Jordà, en Jordi Cabané i en Francesc Estrada. Va haver una important presència de nens amb motos elèctriques, que es van queixar de la poca adherència del terreny i d’un nivell alt de dificultat de les zones. La organització va explicar que aquest bosc és un terreny verge i que l’ajuntament fa una neteja especial per aquesta prova, i a terra hi resta la vegetació natural, tova i lliscant. Per evitar erosions addicionals, l’organització permet únicament la circulació de motocicletes el dia de la prova.

La participació en aquesta edició a contat en més de 15 nens i nenes realitzant les zones oficials i una atapeïda activitat en la zona oberta a tots els nens i nenes en el prestem gratuït de motocicletes elèctriques, en resum entre petits i grans a les zones de competició i participaren més de 35 pilots.     

Durant el desenvolupament de la prova va haver-hi moments per admirar les motos OSSA restaurades dels participants i per comentar les modificacions realitzades. En aquesta ocasió no vam poder comptar amb la presència de l’empresa OSSA, per compromisos internacionals.

En Xavier Ribó, com a president del M.C. Esplugues, l’Eliseu Balada, com a responsable del Grup OSSA Acció, acompanyats pel Sr. Toni Azorín, regidor de barri centre de l’Ajuntament d’Esplugues i el Sr. Miquel Martínez, representant de la federació catalana de motociclisme, van fer el repartiment de premis, van  felicitar a tots els pilots, controls i seguidors, i ens van emplaçar per a la propera edició d’aquest emblemàtic esdeveniment. Tots els corredors van rebre un record de la trobada, cedit per l’Ajuntament d’Esplugues, i regals dels patrocinadors d’aquest acte, entre els que cal destacar Ossa Motor Factory, Bradol, Iris, Moto Aranda, Top Fun, Betor Lesans, Doble Rueda, Óptic Artà i ISM. Aquest any els participants van entrar en un sorteig d’un jocs d’esmorteïdors per moto clàssica, cedits per l’empresa Betor Lesans.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario