V TROBADA DE VEHICLES CLÀSSICS D’#ESPLUGUES

20131114-170203.jpg

Seguint l’horari preestablert, la organització va començar a fer feina a primera hora del matí, sent coneixedora de la gran afluència que enguany agruparia aquesta activitat.

A les nou del matí ja van arribar els primers participants, començant el protocol propi d’aquests esdeveniments: registre de participants, informar de forma detallada sobre la activitat, i acollir i resoldre els dubtes que se’ns presentin.

Sigue leyendo

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Dia de la Moto Activa d’Esplugues; 20è REVIURE OSSA ACCIÓ

tn

El passat 2 de juny es va celebrar a la vila d’Esplugues de Llobregat el Dia de la Moto Activa organitzat per el Moto Club Esplugues i amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues va muntar un trial obert a motos clàssiques i de nens/nenes. El Grup Ossa Acció va celebrar al hora el 20è Reviure Ossa Acció, al parc del Torrent, ben bé al mig d’aquesta bonica ciutat. Aquesta diada motorista que es venia celebrant a final d’any, s’ha avançat per gaudir de la verdor primaveral d’aquest fantàstic bosc d’Esplugues.

Per aquesta 20ena edició del Reviure Ossa Acció, l’organització va muntar cinc zones, on el públic va poder veure l’evolució del pilots quasi sense moure’s. Com s’ha fet en les darreres edicions, les zones tenien tres nivells de dificultat i els pilots havien de fer tres passades per cadascuna. Novament vam gaudir de la presència de l’empresa Mecatecno, que segueix promocionant les motos elèctriques de trial per a nens i tots els joves entre 2 i 10 anys que es van apropar van poder provar aquests vehicles ecològics.

Hi va haver una bona participació en les categories d’adults i de nens, i tant corredors com seguidors van gaudir de l’espectacularitat del trial. Al màxim nivell es van enfrontar tres clàssics del trial: en Carles Jordà, en Jordi Cabané i en Francesc Estrada. Va haver una important presència de nens amb motos elèctriques, que es van queixar de la poca adherència del terreny i d’un nivell alt de dificultat de les zones. La organització va explicar que aquest bosc és un terreny verge i que l’ajuntament fa una neteja especial per aquesta prova, i a terra hi resta la vegetació natural, tova i lliscant. Per evitar erosions addicionals, l’organització permet únicament la circulació de motocicletes el dia de la prova.

La participació en aquesta edició a contat en més de 15 nens i nenes realitzant les zones oficials i una atapeïda activitat en la zona oberta a tots els nens i nenes en el prestem gratuït de motocicletes elèctriques, en resum entre petits i grans a les zones de competició i participaren més de 35 pilots.     

Durant el desenvolupament de la prova va haver-hi moments per admirar les motos OSSA restaurades dels participants i per comentar les modificacions realitzades. En aquesta ocasió no vam poder comptar amb la presència de l’empresa OSSA, per compromisos internacionals.

En Xavier Ribó, com a president del M.C. Esplugues, l’Eliseu Balada, com a responsable del Grup OSSA Acció, acompanyats pel Sr. Toni Azorín, regidor de barri centre de l’Ajuntament d’Esplugues i el Sr. Miquel Martínez, representant de la federació catalana de motociclisme, van fer el repartiment de premis, van  felicitar a tots els pilots, controls i seguidors, i ens van emplaçar per a la propera edició d’aquest emblemàtic esdeveniment. Tots els corredors van rebre un record de la trobada, cedit per l’Ajuntament d’Esplugues, i regals dels patrocinadors d’aquest acte, entre els que cal destacar Ossa Motor Factory, Bradol, Iris, Moto Aranda, Top Fun, Betor Lesans, Doble Rueda, Óptic Artà i ISM. Aquest any els participants van entrar en un sorteig d’un jocs d’esmorteïdors per moto clàssica, cedits per l’empresa Betor Lesans.

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Dia de la Moto Activa: Trobada de nens trialers

la foto

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Carta d’agraïment Trofeus Diputació de Barcelona

Apreciada Sra. Alcaldessa,

El Moto Club Esplugues agraeix públicament la deferéncia mostrada per la regidora d’esports Sra. Montse Zamora i pel regidor de barri Sr. Toni Azorín, envers la nostra institució, fent així possible que es pogués celebrar l’acte de lliurament dels premis del Campionat Provincial de Barcelona i Trofeus Diputació de Barcelona 2012 a la nostre localitat. Acte que va ser presidit pel diputat d’esports de la Diputació de Barcelona, el Sr. Josep Salom, acompanyat pels membres de la junta de la Federació Catalana de Motociclisme i dels de la delegació territorial de Barcelona.    

Tot i ser un acte de caràcter protocol·lari, el fet d’anar enfocat a la mainada va permetre un ambient de festa pels petits campions, ón els nostres regidors així com la resta d’autoritats van poder gaudir de la alegria dels premiats i rebre els elogis corresponent per la feina ben feta.

La Federació Catalana de Motociclisme i l’àrea d’Esports de la Diputació delegaven en el nostre Club la total realització del esdeveniment;  de manera que (tal i com ja vam expressar a tots els presents) la nostre entitat, sense el recolzament del nostre Ajuntament i les seves autoritats, s’hagués vist incapacitada per a dur-la a terme, i molt menys amb l’èxit assolit finalment. Repeteixo donç, que és d’agrair per part del nostre Club, la actuació dels responsables del departament d’esport i de cultura, com també del propi conserge del Casal de Cultura, per la seva predisposició i entusiasme manifestat.

  

                                                                              Att. Xavier Ribó Caraltó

President del Moto Club Esplugues

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Lliurament de premis als joves pilots dels campionats Trofeu Diputació de Barcelona

http://portal.esplugues.com/2013/04/15/lliurament-de-premis-als-joves-pilots-dels-campionats-trofeu-diputacio-de-barcelona/

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Rally Baix Motor Clàssiques 2011

El passat 18 de desembre, el MCE va realitzar la X Trobada de motos clàssiques.

Un any més, aquesta trobada va agrupar una multitud de motocicletes d’arreu de la Provincia. Totes elles formen part de la nostra història del motociclisme; a més, amb la celebració del 50é aniversari de la marca Montesa, icona durant molts anys en el nostre municipi, i els 40 anys de la conquista per par de la marca OSSA del Campionat d’Europa, es va comptar amb la presència dels fidels incondicionals amb aquesta marca: el Grup Ossa Acció amb Aliseo Balada al cap devantd’aquesta secció.

La realització d’aquesta prova es va produir dintre el context de les Festes d’Hivern d’Esplugues, fet que ens va permetre gaudir d’una major expectació per part dels nostres conciutadans, sent molt notable durant el transcurs del circuit urbà. Sigue leyendo

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Motor Baix Clàssics 2011

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Docs histórics

[slideshow]

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

El Motoclub Esplugues organitza una trobada de motocicletes clàssiques

El proper 18 de de desembre l’Associació Moto Club Esplugues organitza una trobada de motocicletes clàssiques a Esplugues de Llobregat. La cita tindrà lloc el proper 18 de desembre de 2011, de 10:00 a 13:30, entre La Plaça de Sta. Magdalena i La Rambla del Carme.

 Està previst una mostra-exhibició per celebrar els 40 anys de l’OSSA MAR de trial, camiona d’Europa, considerada del món en aquells moments, i guanyardora dels Sis Dies d’Escocia de l’any 1971amb motos de trial Ossa Clàssiques.

L’horari:

10:00 Inscripcions.
10:15 Presentació dels vehícles.
11:00 Presentació de pilots i exhibició de trial.
11:15 Sortida recorregut per les vies públiques.
12:30 Arribada i exposició dels vehicles amb exercicis pels pilots.
13:00 Aperitiu.
13:30 Parlaments, lliurament de records i regals i fi de festa.

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario