Diumenge 1 de març, al Teatre de l’Avenç: LA BANDA DE MÚSICA A BROADWAY!

Concert de banda de música basat en una selecció dels musicals més coneguts representats a Broadway.
El concert recorrerà les melodies més conegudes dels diferents estils propis de la música moderna i els musicals. El swing, el pop i el rock, així com les melodies més famoses de musicals ens transportaran al cor geogràfic aquests estils musicals: Broadway.

T’ho perdràs?

Broadway (1)

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>