Teatre a l’Avenç: «IL PASTICIO»

Aquests diumenge dia 22 de febrer a les 18.00 hores us esperem a la sala del Teatre de l’Avenç per disfrutar de la obra de teatre IL PASTICIO «el lio».

Il Pasticio - Cartell

 


 

Beatrice i el seu criat Pedrolino  viatgen per tot el món per acabar amb la corrupció i el macroconsumismo, actuant com si de Robin Hood es tractés. A causa d’un naufragi, acaben en Santa María du Consumeiro, on coneixen a la família Cavalleta. Encapçalada pel senyor Pantalone, qui és la viva imatge de tot pel que Beatrice lluita, tindran un gran rifi-rafe on Beatrice es veurà obligada a tramar un astut pla per despullar a  Pantalone de les seves riqueses per repartir-ho al poble de Santa María…

(O aquesta era la idea principal)

 

Una obra al més pur estil Commedia del l’ art us espera a Il pasticcio. Personatges entranyables, bojos , enamorats , fogosos … Mil colors diferents per a una mateixa història. No et perdis aquest divertit i peculiar espectacle

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>