VALLIRANA- TROBADA DE PINTORS 2015

VALLIRANA-Trobada d’artistes del Baix Llobregat-  Maig 2015

El diumenge 10 de Maig, ens varem aixecar d’hora, ja que teníem una cita ineludible a Vallirana. L’esperada trobada anual amb els artistes de Baix Llobregat. Amb els GPS funcionant va ser fácil  d’arribar.

El lloc on ens varen emplaçar era perfecte, un bell passeig envoltat d’arbres i amb una ombra més que agraïda, en un dia en el qual va lluir el sol, des del matí fins a la nit. A la recepció ens van obsequiar amb un val per a un desdejuni amb botifarra i una mica de vi, un barret, i una borsa que portava caramels, una llibreta i un aparell de dutxa.

Tot seguit ens varem dirigir al lloc on es trobaven les tanques d’Esplugues, que era molt espaiós i amb capacitat per a més obres de les quals portàvem entre tots. També l’organització ens va cedir unes cadires, per fer més còmoda la nostra estada. Nosaltres havíem estat dels primers a arribar i a poc a poc va anar arribant la delegació del CADE, carregats d’obres que amb molt deteniment, van anar penjant de les tanques. Les altres delegacions també van anar  arribant i gairebé sense adonar-nos, el passeig va canviar de color, i les obres dels artistes es van exhibir amb els seus més bells matisos i formes. El nostre amic Juan De Dios, com sempre, es va preocupar de que tots tinguessin els nostres vals i tot el necessari, i en el cas que algú manqués d’un, anava de seguida a buscar més material. Crec que és una cosa innata en aquest gran home, ajudar als altres.

Desprès amb el passar del temps, vam anar a buscar el nostre desdejuni de botifarra i vam fer una xerrada uns quants per comentar, detalls de l’exposició. Evidentment hi havia alguns grans artistes, coses molt curioses i detalls que van cridar la nostra atenció. Tot són idees.

El matí va ser realment molt entretingut, i varem gaudir d’ell.

Més tard, a les 14 h, va haver-hi el lliurament de premis a les entitats a La Masia Moli de Can Batlle, que està just al costat, i ens varen donar un petit pica-pica, que també va anar molt be. Es de destacar l’extraordinària  organització  que  ens  va  fer  sentir  més  que  còmodes,  en  aquell  marc  gairebé incomparable.

La propera trobada si tot va bé, serà al Prat de Llobregat, ja queda una mica menys.

Com no podia faltar la foto de familia espluguenca, en total 21 expositors.

– Xavier Ribó i Caraltó

– Asun Codina i Rofes

– Manolo Goicoechea Utrillo

– Plàcid Maria i Sorribas

– Pere Pahissa i Pie

– Alfonso Rafael Pardo i Messeguer

– Carme Suñe i Ballonga

– Juan de Dios Ruiz del Campo

– Ma Lluïsa Colomé i Jodar

– Antonio Guallar Fuentes

– Natalia Mercadé i Fabregas

– Jordi Mercadé i Llenas

– Antonio Sanchez Moralo

– Federic Soler Viñes

– Antonio Ruiz Reina

– Rosa Cujo i Cujo

– Maria Soto Marín

– Eva Maria Vicente Zornoza

– Montserrat Curucelaegui i Barbera

– Juan Félix López García

– Francisco la Parra Contreras

CAM01173a