PREMIS I RECONEIXAMENTS

2015

 EL CERCLE ARTISTIC D’ESPLUGUES ES FINALISTA DEL PREMI PONT D’ESPLUGUES DE LES ARTS

premi pont d'esplugues

Com es sabut cada quatre anys la revista el Pont organitza el premi Pont d’Esplugues on premia a les organitzacions i  els personatges mes il·lustres d’aquesta població depenent si son dels àmbits cultural, empresarial, docent o esportiu.

Aquest any  la celebració va tenir lloc en el poliesportiu les Moreres. La representació del CADE a l’event va ser representada per el seu president Xavier Ribó, Montserrat Curucelaegui, Juan de Dios i Jordi Mercadé. Us faré cinc cèntims.

Vàrem ser rebuts a l’entrada  per les autoritats de la ciutat  l’alcaldessa Pilar Diaz i el tinent d’alcalde Enric Ginés, per després prendre posició  de cadires.  L’espectacle de l’entrega de premis va ser dirigida pel showman televisiu i radiofònic el Montilla del Polònia Sergi Mas. La concessió del guanyador era a sobre tancat. Primer nombraven els finalistes on passaven a recollir el diploma de cada secció per després sortir un convidat de l’organització per anomenar el guanyador, se l’hi entregava una escultura ceràmica realitzada per l’artista espluguenca que havia sigut responsable de taller de ceràmica del Puig Coca Montserrat Sastre.

Nosaltres fórem finalistes dins el camp  de cultura i el guanyador va ser a títol pòstum.

En acabar la cerimònia amb una foto final de tots els finalistes i guanyadors dalt  del entarimat quasi trontolla.Desprès un sopar a peu dret els assistents es barrejaren amb finalistes, guanyadors, no nominats, polítics i el presentador fent-se “selfies.” Fou una vetllada agradable. I un reconeixement a la feina d’aquests quinze anys.