JOSEP VILAR GARCIA

jvilar JOSEP VILAR GARCÍA

Va cursar estudis de dibuix a Llotja I va tenir, entre d’altres mestres, al gran aquarel.lista Miquel Farré i al dibuixant i escenògraf Emili Fontanals, dels que fou deixeble i gran admirador. No obstant això era considerat un artista autodidacta per la personalitat que imprimia en les magnífiques aquarel.les que pintava.

Va estar un dels socis fundadors i primer secretari de la “Asociación de Bellas Artes” de Badalona,  entitat precursora del “Grup de Belles Arts del Museu” d’aquella ciutat, on Vilar va viure-hi des de els cinc anys. Va col.laborar amb el CADE en les exposicions de l’entitat. I vivia a Esplugues de Llobregat des de el 1964.

Va participar en el concurs de pintura de Sant Cugat del Vallès, el 1941, amb el tema del claustre del monestir.

La llarga trajectoria pictórica de Josep Vilar, nudrida de mencions honorífiques,i premis, es impossible de resumir; però sí es pot afirmar que el “Cercle Artístic d’Esplugues” d’haver-lo tingut com a soci de honor

Ens va deixar el 30 de Març del 2007

jvilar cuadro1 jvilar cuadro2

 «No voldria pintar foscos paisatges de plors, suor i de vermella sang tenyits, sinó càlids colors i verds paisatges. Blanques masies i camps ben florits amb passió ,pintar místiques imatges de felicitat, pau i amor infinits»

                                            _________________________________

Una Respuesta a JOSEP VILAR GARCIA

  1. Enric dijo:

    josep vilar ,os quise mucho a toda vuestra familia ,sobre todo a tu hija CARMA , siempre os llevare en mi corazon. Desde el cielo , donde estas ahora junto a tu querida esposa te envio una oracion sincera de amor y gratitud. Gracias por los buenos momentos que tuvimos todos juntos. Os quiero, Carma t estimo. Enric.

Los comentarios están cerrados.