FIRA DE SANTA LLÚCIA

2018

El fred i el vent els dos principals protagonistes del primer dia de fira. Les nostres tres orfebres decidien a primera hora canviar la carpa d’ubicació per estar més protegides i els pintor ressorgien una mica més tard.

El llenguatge artístic de l’Antonio Reina està evolucionant en el dia a dia, amb veu pròpia i adquirint un estil ja recognoscible, s’hi ha d’afegir els anys d’ofici, l’experiència adquirida al llarg d’aquet últim temps.

Les creacions d’Antoni Monras que domina les eines pròpies de l’ofici, en una mena d’estat de gràcia, està dirigit per la seva filla Montse que aconsegueix presentar unes obres en molta interpretació plàstica, segons la millor tradició pictòrica.

Acompanyats de Xavier Ribó, si l’objectiu del Cercle és difondre i al hora motivar al públic, convertit en l’autèntic protagonista de la funció el Art. El muntatge reivindicatiu, del Xavier; artista polifacètic i atípic, amb el seu sentit pur del que vol mostra a l’espectador i la seva capacitat de fer pensar i reaccionar al visitant d’aquesta mostra al carrer, (Fira de Santa Llúcia). Que té com a propòsit abstreure’ns momentàniament de la rutina quotidiana, que apel·la a aquella part més naïf del nostre esperit, per dur-nos a un estat de joc permanent mentre dura la funció, (públic,quadres i artista).

Només sis socis creadors hi han arribat en aquest espai obert al art, altres grans artistes del CADE no estaven presents en aquesta que és la senda que transita aquest grup de mestres de les arts plàstiques, un camí entapissat d’esclafits de bellesa.

L’orfebreria amb creació de Teresa Mujal i Teresa Rosell, el muntatge expositiu dirigit per Nuria Arrufat, aconsegueix presentar un estand on l’obra mostrada retent al espectador/client, petites i grans creacions, dissenys, imaginació, poesia amb matèria, la auto crítica i la reflexió i son sempre presents, un gran sentit del ritme visual, segons la millor tradició dels orfebres de la Escola de Barcelona. De manera que no només dominant a la perfecció els registres amb els que juguen, sinó que també són prou hàbil per adaptar-se a les noves tendències amb els material dels que disposen, fent gaudir del què vol el públic.

FIRA DE SANTA LLÚCIA 2017

FIRA DE SANTA LLÚCIA 2016

FIRA DE SANTA LLÚCIA 2015

FIRA DE SANTA LLÚCIA 2014