FIRA DE SANTA LLUCIA 2016

El dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre, un any més, el Cercle Artístic d’Esplugues participava en aquest esdeveniment tan popular i al hora tan nostre i entranyable.

XAVIER A LA FIRA DE SANTA LLUCIA

Imatge d’en Xavier Ribó pintant a la Fira de Santa Llúcia.

A primera hora del dissabte en Mago, com ens té acostumats, va ser el primer d’arribar, més tard va arribar el president i tot seguit la resta de socis col·laboradors;   Nuria Arrufat, Teresa Mujal, Teresa Rosselly i Antoni Monras.

Situats al principi de la Rambla del Carme, davant del Mercat Municipal de la Plana. Per mostrar les nostres obres vam disposar de dues carpes amb les cadires i les seves taules i les llums per la tarda/nit, com així mateix amb quatre tanques d’obra per exposar-hi les nostres pintures.

Dels dos dies va ser el diumenge quan es va gaudir de més públic com era d’esperar, sobre les dotze del migdia, aquest dia els artistes que  exposaven  eren  els  següents:  Antoni  Monras,  Nuria  Arrufat, Teresa Mujal, Teresa Rosselly Antonio Reina.

VISTES DEL ESTAND

Vistes generals del nostre estant, a la imatge central amb la carpa de les joies exposades de T. Mujal, T. Rossell i N. Arrufat.

PUBLIC FIRA

El públic gaudint de les obres d’en Mago, A. Monras i A. Reina.