J O R N A D E S  C U L T U R A L S   2018

Aquest any, la jornada cultural del Cercle Artístic ha anat a càrrec del nostre soci aquarel·lista D. Jaume Tarín i Serra, ens ha acompanyat la regidora de l’Ajuntament, na Estefania del Grup Iniciativa Verds i un grapat d’amics dels ocell.
El profund coneixement envers els ocells i l’acurada presentació fotogràfica ha permès conèixer la fragilitat del nostre entorn i la necessitat de mantenir-ho.
Com sempre durant el torn de preguntes, la gent s’ha bolcat i molt amablement el nostre conferenciant responia a totes, ampliant si cal la informació que abans había oferint.
Un any més la jornada ha estat un èxit i ja comencem a preparar la del proper any.
Salutacions
Enric Sevillano

 J O R N A D E S  C U L T U R A L S   2017jornades 2017

Com a cloenda de les Jornades Culturals del Centre Artístic d’Esplugues, s’ha convidat a Montserrat Estapé i Digón.

Va fer la presentació la doctora Montserrat Curucelaegui; aquest any s’ha volgut ampliar temes i es va parlar sobre com equilibrar l’harmonia entre les persones i l’entorn

Per a això es va convidar a la Sra. Estapé; interiorista professional i experta en Feng Shui, que es dedica a solucionar els problemes que sorgeixen entre les persones i l’ambient que els envolta.

El Feng Shui és un coneixement antic que prové de la Xina, i que segons la conferenciant podem adaptar al nostre nivell de vida occidental d’una manera lògica i fent ús de la nostra pròpia intuïció.

Durant el transcurs de la conferència, va fer esment a un llistat de recomanacions per millorar l’harmonia de la nostra llar. Llistat fotocopiat per a ús dels assistents.

Agraïm al C.A.D.E. aquestes jornades informatives que permeten apropar-nos a nous coneixements.

Enrique Sevillano

20171110_190832

………………………………….

 

coaching amb pnlCapturaconCapturacon2

El passat dimarts 7 de novembre dins dels actes de les Jornades Culturals del Cercle Artístic d’Esplugues que enguany arriba a la XII edició. Vam gaudir de la xarada “Coaching amb PNL” a càrrec de Montse Lorenz reconeguda professional de la comunicació televisiva  que ens va fer gaudir i participar de una formativa sessió sobre coaching o el art de potenciar les nostres habilitats. El nombrós públic assistent agreix la seva col·laboració.

Montserrat Curucelaegui

                                                             …………………………….

                                                       J O R N A D E S  C U L T U R A L S

Any 2017
Coaching amb PNL
Feng Shui

Any 2016
Amores de los Dioses
L’Art dins la moto i la bicicleta
Any 2015
La casa de Bernarda Alba a través de la pintura
Modernisme
Any 2014
Els secrets de l’art Càtar “L’Art inèdit dels Càtars a Catalunya”
Diagnòstic a través de l’art