PROGRAMA ACTIVITATS XX ANIVERSARI DEL CERCLE ARTÍSTIC D’ESPLUGUES 1999 – 2019

Cine fòrum:

Dimarts 19 de març a les 18:30h. “La Sagrada Familia”. (Mega estructures) a càrrec d’Antonio Ruiz Reina. En el Robert Brillas.

Dimarts 18 de juny a les 18:30h. “Frida Kahlo” (Coyoacán,1907-Ciutat de Mèxic, 1954) a càrrec de Yolanda Martínez Orega. En la Biblioteca la Bòbila.

Dimarts 17 de setembre a les 18h. “La Dona amb l’art” a càrrec de Montse Curucelaegui Barbera.

Dimarts 17 de desembre “la psicosis en l’art” (2007) a càrrec d’Eduardo Kronfly Rubiano. En la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues. Pendent de Confirmació.

Dimarts 15 d’octubre a les 18h. “ el moviment “Bauhaus” 1919 a Alemania. A càrrec de Mercè Vidal. A la masoveria del Museu Can Tinturé. Pendent de Confirmació.

Sortides culturals:

Caixa Fòrum – dimarts 2 d’abril a les 18h, “Max Beckmann” Leipzig, 1884-New York, 1950. Visita comentada. Màxim les primeres 30 places. *

Mnac – dimarts 15 d’octubre (per confirmar), “col·lecció d’art català, del romànic fins l’actualitat”

Sortides per pintar: Convent de Montsió/Can Casanovas – dimarts matí, per concretar amb les Dominiques.

*Interessats en la visita comentada; poseu-se en contacte en el Xavier: 640 016 450

   …………………………………………..


Hem rebut la trista noticia del traspàs de la nostre apreciada companya Maria Jesús Solano Polo, el proppassat dia quatre de febrer. El seu espòs Fernando ens ho comunica perquè ho difonguem a tots els seus companys del Cercle.
Li comunico al company Manel Goicoechea amic de la família per si tingués alguna fotografia de les obres de Mª Jesús i per escriure-li unes línies en record d’ella en nom de tots en el butlletí, gràcies mago.

Amigo Fernando: Ayer, 80 cumpleaños de mi mujer, me llamó Xavier en plena celebración familiar y no pude atenderle debidamente. Hoy me entero del fallecimiento de María Jesús que lamento muy sinceramente por un doble motivo: Primero por el aprecio personal que os tenía a ambos y en segundo lugar por la envidia que he sentido siempre debido a su gran sensibilidad para pintar acuarelas, que yo jamás conseguí. Un fuerte abrazo, Mago

EL SOCIS

ESCRIBINT ESTR

ELS QUADRES DEL MES 

 EXPOSICIÓ ONLINE DE CARTELLS PUBLICITARIS ANTICS